Abonnement annuleren

Een overzicht van mijn lopende abonnementen

Accountinstellingen > Abonnement

Hier krijg je een overzicht te zien van je lopende abonnementen, betaalgegevens en huidige kosten:

1. Geraamd factuurbedrag: Hier zie je wat het geraamde factuurbedrag is voor je lopende abonnementen en dit voor de eerstvolgende factuur
  2. Facturatie Status: Hier zie je of de praktijk nog onbetaalde facturen heeft bij Crossuite BV.
  3. Factuurgegevens: Met deze gegevens worden uw Crossuite abonnementen gefactureerd

Een abonnement stopzetten

Klik op [Wijzig plan] van het desbetreffende abonnement dat je wilt stopzetten.

Het paneel met de gegevens van het abonnement opent:

Klik op om de annuleer optie zichtbaar te maken. Klik op [Abonnement annuleren].

Klik binnen de waarschuwing op [Abonnement annuleren] om deze actie te bevestigen of op [Sluiten] om je abonnement toch te behouden.

Opgelet: Als je alle abonnementen wilt stopzetten binnen de praktijk, vergeet dan niet deze actie uit te voeren voor elk van je actieve abonnementen.