Ako môžem zmeniť alebo aktualizovať svoje predplatné?

Hoe upgrade ik mijn abonnement, hoe pas ik de betaling aan of wissel ik van maand- naar jaarplan?

Demoversie naar abonnement

1. Klik op je Avatar links onderin het scherm (mijn account)
  2. Klik op Abonnement. De sectie scrolt automatisch naar stap 2. Formule kiezen
  3. Kies het aantal behandelaars en druk op de schuifknop om over te schakelen van een maand- naar een jaarabonnement indien gewenst.
  4. Indien je baliemedewerkers hebt, kan je deze optie aanvinken
  5. Voeg eventueel extra collega’s toe en vul de vereiste gegevens in
  6. Klik onderaan op de knop Doorgaan naar bevestigen
  7. Vul de vereiste Contactinformatie in
  8. Vul de vereiste Factureringsgegevens in
  9. Scrol naar beneden
  10. Kies je Betaalmethode (duid het bolletje vóór Kaart aan)
  11. Duid het Gebruiksvoorwaarden vinkje aan
  12. Klik onderaan rechts op Bevestigen en betalen
  13. Het betaalbewijs wordt naar je email verzonden

Bestaand abonnement wijzigen

1. Klik op je Avatar links onderin het scherm (mijn account)
  2. Klik op Abonnement. Je ziet verschillende plannen staan met de opties voor maand- of jaarabonnementen.
  3. Klik op het plan dat je wil activeren of klik op Wijzig plan indien je het bestaande plan wil wijzigen of collega’s wilt toevoegen aan dit plan
  4. Een zijpaneel opent. Klik op Nieuwe collega uitnodigen
  5. Klik op Doorgaan
  6. Het paneel sluit. Bovenaan verschijnt Wijzigingen zijn bezig
  7. Indien je wilt annuleren klik je rechtsboven op Wijzigingen weggooien
  8. Indien je zaken wenst te controleren kan je op het Tandwiel icoon klikken om het zijpaneel opnieuw te openen
  9. Indien je tevreden bent, klik de groene knop Bevestigen, je krijgt de optie om gegevens aan te passen.
  10. Vink Ik ga akkoord met de gebruiksvoorwaarden aan
  11. Klik onderaan rechts op Bevestigen en betalen
  12. Het betaalbewijs wordt naar je email verzonden

Klik op de video om te vergroten