Ako môžem pozvať kolegu?

Collega’s toevoegen en beheren kan snel en eenvoudig rechtstreeks vanuit je Crossuite omgeving. Dit kan ook bij het wijzigen van je abonnement.

Account in proefperiode

Noot: een praktijk in proefperiode kan in totaal slechts twee accounts hebben. Om meerdere toe te voegen moet je een abonnement activeren.

1. Navigeer naar je Avatar links onderin het scherm (mijn account)
  2. Klik op Collega’s onder het kopje mijn praktijk, een overzicht van al je collega’s verschijnt.
  3. Om een nieuwe collega toe te voegen, klik je op “Nieuwe collega uitnodigen”. Een pop-up verschijnt.
  4. Vervolledig de vereiste gegevens en kies de juiste rol. Je kan deze later nog aanpassen.
  5. Zodra deze zijn toegevoegd kan je klikken op de groene knop Collega’s uitnodigen en toevoegen
  6. Hoe beheer ik rollen?
  7. Je collega krijgt een bevestigingsmail met een link naar het aanmeldingsproces. Na het vervolledigen van de gegevens wordt het nieuw account geactiveerd.
  8. Hoe verifieer ik mijn e-mailadres?
  9. Na activatie kan je hier
  10. de status van het nieuwe account bekijken
  11. het account bewerken (indien je gemachtigd eigenaar bent)

Account met abonnement

1. Navigeer naar je Avatar links onderin het scherm (mijn account)
  2. Klik op Collega’s onder het kopje mijn praktijk, een overzicht van al je collega’s verschijnt.
  3. Om een nieuwe collega toe te voegen, klik je op “Nieuwe collega uitnodigen”. Een pop-up verschijnt.
  4. Je wordt gevraagd om je abonnement te wijzigen
  5. Klik OK, een zijpaneel verschijnt
  6. Klik op de knop Nieuwe collega uitnodigen
  7. Vervolledig de vereiste gegevens en kies de juiste rol. Je kan deze later nog aanpassen.
  8. Zodra deze zijn toegevoegd kan je klikken op de groene knop Collega’s uitnodigen en toevoegen
  9. Hoe beheer ik rollen?
  10. Je collega krijgt een bevestigingsmail met een link naar het aanmeldingsproces. Na het vervolledigen van de gegevens wordt het nieuwe account geactiveerd.
  11. Hoe verifieer ik mijn e-mailadres?
  12. Na activatie kan je onder Collega’s
  13. de status van het nieuwe account bekijken
  14. het account bewerken (indien je gemachtigd eigenaar bent)